Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو ستاد ملی مقابله با کرونا با بیان اینکه افراد از دست دادن ، بوسیدن و در آغوش گرفتن عزیزان در ایام عید خودداری کنند، گفت: اگر در تعطیلات نوروزی پروتکل‌ها بهداشتی رعایت نشود، طبیعتا پیک چهارم را رد می‌کنیم.

به گزارش برنا؛ مسعود مردانی، عضو ستاد ملی مقابله با کرونا با تبریک فرارسیدن سال نوی شمسی به خبرنگار برنا گفت:  اگر در تعطیلات نوروزی پروتکل‌ها بهداشتی رعایت نشود، طبیعتا پیک چهارم را رد می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: تمهیدات بهداشتی  برای عدم ابتلا به بیماری‌های واگیردار به ویژه کرونا در ایام نوروز باید مورد توجه قرار بگیرد.  هنوز بیماری کرونا تمام نشده و موارد ابتلا به این بیماری را در مطب‌ها، بیمارستان‌ها و ... مشاهده می‌کنیم. .این مقوله نشان دهنده ادامه روند بیماری است.

 مردانی تاکید کرد: جهش کروموزنی کرونا اتفاق افتاده و هیچ یک از استان‌های کشور از گزند کرونای بریتانیایی در امان نیست.  در تمامی نقاط کشور این ویروس شیوع پیدا کرده است. نکته دیگر اینکه این ویروس جوانان را بیشتر مورد ابتلا قرار می‌دهد. همچنین قدرت سرایت آن بیشتر از ویروس قبلی است.

 این پزشک عفونی ادامه داد: در تعطیلات نوروزی  از هر گونه سفر غیر ضرور پرهیز کنند.

مردانی گفت: سفر ضروری باید ضرورت خاص خود را داشته باشد. نکته دیگر اینکه دورهمی‌های نوروزی شانس ابتلا به بیماری را افزایش می‌دهد. به عبارت دیگر اگر در دورهمی‌های خانوادگی فقط یک نفر به کرونا مبتلا باشد، با گذشت 15 دقیقه دیگر افراد هم به کرونا مبتلا می‌شوند. ویروس کرونا فقیر و غنی و پیر و جوان نمی‌شناسند. همگان در خطر ابتلا به این بیماری هستند.

این عضو ستاد مقابله با کرونا گفت: نکته دیگر اینکه در تعطیلات نوروز از تجمعات پرهیز شود. شاید در شهرستان‌ها سینما، تئاتر، کنسرت، مسابقات ورزشی  و ... برگزار شود اما در این شرایط افراد از حضور در هر گونه تجمع پرهیز کنند.

مردانی ادامه داد: کرونا بالاخره تمام می‌شود و فقط یک خاطره از کرونا در ذهن ما می‌ماند. باید با رعایت نکات بهداشتی از افزایش ابتلا به این بیماری در کشور جلوگیری کرده و به کنترل بیماری کمک کرد.

او درباره دید و بازدید عید افزود: مردم لازم است در ایام عید به جای دید و بازدید حضوری از فضای مجازی استفاده کنند. هم اکنون راهکارهایی همچون تشکیل کانال‌های خانوادگی وجود دارد. باید دانست که هرچقدر تعداد افراد افزایش یابد میزان ابتلا افزایش می‌یابد.

به گفته این پزشک عفونی افراد از دست دادن ، بوسیدن  و در آغوش گرفتن عزیزان خودداری کنند.

//انتهای پیام: 4

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: کرونا مسعود مردانی ویژه نوروز 1400 دید و بازدید عید دید و بازدید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۶۰۰۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستاورد تازه پزشکی؛ تشخیص آرتروز ۸ سال قبل از ابتلا به این بیماری

به گزارش مدیسن نت، پس از تجزیه و تحلیل خون ۲۰۰ زن سفیدپوست بریتانیایی که نیمی از آن ها به آرتروز زانو مبتلا بودند و نیمی دیگر مبتلا به این بیماری نبودند، محققان دریافتند که وجود برخی از نشانگرهای زیستی زنان مبتلا به آرتروز زانو را از زنان بدون این بیماری متمایز می‌کند.

دکتر «ویرجینیا بایرز کراوس»، نویسنده ارشد این مطالعه و جراح ارتوپدی در دانشکده پزشکی دانشگاه دوک کارولینای شمالی، گفت: «ما دریافتیم که می‌توانیم افرادی را که در معرض خطر ابتلا به آرتروز زانو هستند شناسایی کنیم، اما چیزی که هیجان‌انگیز بود این بود که هشت سال قبل از اینکه آن ها تغییراتی در اشعه ایکس داشته باشند، توانستیم آن را شناسایی کنیم.»

این مطالعه مبتنی بر تحقیقات قبلی است که در آن آزمایش خون ۷۴ درصد دقت در پیش‌بینی پیشرفت آرتریت زانو و دقت ۸۵ درصد در تشخیص آرتریت زانو را نشان داد.

در حالی که هیچ درمانی برای آرتروز زانو وجود ندارد، موفقیت درمان‌های جدید می‌تواند به شناسایی زودهنگام بیماری و کاهش سرعت پیشرفت آن بستگی داشته باشد.

محققان تاکید کردند که درست مانند بیماری قلبی، پوکی استخوان یا بیماری آلزایمر، آرتروز زانو نیز یک اختلال مزمن است که معمولاً در اواخر بیماری تشخیص داده می‌شود. به گفته محققان، با شناسایی زودتر آن، پزشکان به طور بالقوه می‌توانند این بیماری را قبل از اینکه ناتوان کننده شود، متوقف کنند.

کراوس گفت: «در واقع با شناسایی زودتر آن، می‌توانیم از ناتوانی، درد و بدتر شدن کیفیت زندگی جلوگیری کنیم.»

به گفته کراوس، اگر بیماران از طریق آزمایش خون متوجه شوند که در معرض خطر بالای آرتروز زانو هستند، می‌توانند تغییراتی در سبک زندگی خود ایجاد کنند که شامل کاهش وزن، ورزش، تغذیه سالم یا حتی تزریق استروئید می‌شود.

محققان همچنین تاکید کردند که آرتروز زانو برای بیماران چیزی بیش از دردناک است: همچنین در بیشتر موارد منجر به تعویض مفصل می‌شود و بار اقتصادی زیادی ایجاد می‌کند.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • هلال سفید انتهای ناخن را جدی بگیرید + رازهای مهم
  • دستاورد تازه پزشکی؛ تشخیص آرتروز ۸ سال قبل از ابتلا به این بیماری
  • با این راهکارها از ابتلا به آلزایمر جلوگیری کنید
  • چند درصد ایرانی‌ها آسم دارند؟ بالاترین میزان ابتلا در این سن
  • ۱۳ درصد ایرانی‌ها آسم دارند
  • ۱۳ درصد ایرانی‌ها به آسم مبتلا هستند/ آسم چگونه درمان می شود؟
  • چرا رژیم غذایی ناسالم باعث سرطان می‌شود؟
  • درمان جدید بیماری آلزایمر
  • رکورد جدید ثبت شد | برقراری بیش از ۲۷۰۰۰ پرواز در ایام نوروز
  • گره اندر گره