Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌الاسلام روحانی با تعدادی از مراکز درمانی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی از طریق ویدیو کنفرانس سخن گفت.


به گزارش شریان نیوز،حجت‌الاسلام و المسلمین حسن روحانی رئیس جمهور کشورمان امروز دوشنبه دوم فروردین‌ماه با تعدادی از مراکز درمانی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی (مرکز اورژانس تهران، بیمارستان امام رضا (ع) مشهد، بیمارستان رازی اهواز و بیمارستان شریعتی تهران) از طریق ویدیو کنفرانس سخن گفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روحانی در این دیدار ویدئویی با اشاره به تلاش‌های شبانه‌روزی کادر درمان کشور برای مقابله با بیماری کووید ۱۹ اظهار کرد: کادر درمان ۱۳ ماه است که شبانه روز تلاش می کنند و ملت ما هم قدردان آنها هستند.

وی ادامه داد: ۶۰۰ هزار مدافع سلامت؛ فداکارانه به مردم خدمات می‌دهند. امروز باوجود انتشار ویروس جهش یافته؛ شمار متوفیان ما دو رقمی است.

رئیس قوه مجریه با بیان اینکه امروز در زمینه پزشکی می‌توانیم با بسیاری از کشورهای پیشرفته در منطقه و جهان رقابت کنیم، گفت:‌ کادر درمان از جان مایه گذاشتند و امروز آرامش نسبی در کشور می‌بینیم؛ امیداوریم این عید و دید و بازدید‌ها موجب نشود که با پیک جدید کرونا روبرو شویم.

در این گفت‌وگوی ویدئویی رئیس‌جمهور با طرح این سوال که آیا تا کنون افراد دریافت‌کننده واکسن ایرانیِ کرونا عارضه ای داشته اند؟ پیگیر حال دریافت‌کنندگان واکسن ایرانی شد که در پاسخ پیرحسن کولیوند رئیس مرکز اورژانس کشور گفت: تا کنون هیچ عارضه‌ای گزارش نشده است.

روحانی افزود: از اورژانس تهران و سراسر کشور که در جاده‌ها و شهر‌های مختلف و تهران به دلیل زحماتی که در طول سال کشیده و به‌ویژه در ایام عید که مشکلات بیشتری خواهد داشت تشکر می‌کنم و از خداوند متعال می‌خواهم که ۱۴۰۰ را سال پایان کرونا برای مردم مقدر کرده باشد.

وی با اشاره به آمار دولت تدبیر و امید در زمینه پزشکی اظهار کرد: آمار دولت یازدهم و دوازدهم در بخش سلامت و ساخت بیمارستان و تجهیزات و بیمه همگانی با عنایت به آمار و ارقام با دولت‌های قبل قابل مقایسه نیست و موفقیت بوده است.

رئیس‌جمهور یادآور شد: کل تخت‌هایی که تا پایان این دولت نهایی می‌شود به دو برابر رسیده است. همچنین در ساخت تخت آی سی یو که شرایط آن ویژه است ۲ و نیم برابر شده است؛ بنابراین با شرایطی که قبل از این دولت داشتیم با شرایطی که امروز ما دارا هستیم نشان از اضافه شدن تخت‌های بیمارستانی دارد. 

رئیس جمهور کادر درمان را موفق توصیف کرد و گفت: کادر پزشکی و درمان ما در مقایسه کشور‌های دیگر هم موفق بوده است.

وی در ادامه با اشاره به وضعیت استان خوزستان گفت: از این که گفته می‌شود روند شیوع کرونا در این استان نزولی است برای ما خوشحال کننده است و به مردم و مرزداران کشورمان در استان خوزستان سلام می‌کنیم و از آن‌ها می‌خواهیم که همکاری بیشتری داشته باشند که کادر درمان شرایط مناسب‌تری را در روز‌های آینده تجربه کنند؛ امیدواریم این پیک آخر برای استان خوزستان باشد. در پیک چند هفته اخیری که اهواز با آن درگیر بود صد تخت آی سی یو اضافه شده، این کار بسیار بزرگی است که در عرض چند هفته در یک استان اضافه شده است.

روحانی تاکید کرد: بنابراین دولت همه توان خود را به کار گرفته و باز هم به کارخواهد گرفت. البته ما عاجزیم از این که بتوانیم با زبان از این جمع فداکار کادر درمان و پزشکی تشکر و سپاسگزاری کنیم. می‌دانیم اجر و مزد آن‌ها را باید خداوند دهد و ما هم با همه توان در کنار کادر درمان خواهیم بود و مردم ایران از تلاش کادر درمان و همه بیمارستان‌ها در سراسر کشور سپاسگزارند.

دسته بندیسیاسی

منبع: شریان

کلیدواژه: کادر درمان رئیس جمهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shariyan.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شریان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۰۴۱۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خدمات درمانی رایگان برای کودکان؛ نمایش یا واقعی؟

جزئیات مهم‌ترین طرح درمانی برای کودکان زیر ۷ سال که از ابتدای اردیبهشت امسال شکل اجرایی به خود گرفته است.

به گزارش همشهری‌آنلاین، شاید کمی بیشتر از یکسال طول کشید که طرح دولت برای درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال (خدمات سرپایی و بستری) شکل اجرایی به خود بگیرد.

از اسفند ۱۴۰۱ که بسته درمان رایگان کودکان ابلاغ شد، تا اردیبهشت ۱۴۰۳ که کودکان بدون پرداخت هزینه، خدمات درمانی از بیمارستان‌ها دریافت می‌کنند. جزئیات اجرای این طرح به تمامی بیمارستان‌های مشمول طرح ارسال شده و باید تمام خدمات بدون دریافت هیچ هزینه‌ای ارائه شود، به جز یک مورد!

این گزارش را بخوانید تا بدانید، برای کدام خدمات، کودکان درمان ۱۰۰ درصد رایگان دریافت می‌کنند.

دو اظهارنظر متفاوت

با وجودی که وزیر بهداشت بار‌ها بر رایگان شدن درمان کودکان در مراکز درمانی دولتی و دانشگاهی تاکید کرده، اما برخی خانواده‌ها اعلام کرده‌اند که طی چند روز اخیر مجبور به پرداخت هزینه شده‌اند. از ۲۰ هزار تومان تا ۵۰۰ هزار تومان برای ویزیت و تجهیزات پزشکی و حتی ۶۰۰ هزار تا یک میلیون تومان برای بستری‌های چند روزه.

نکته مهم این که در فاصله زمانی کوتاه دو معاون وزیر بهداشت در این باره اظهارنظر‌های متفاوتی کرده‌اند، حسین فرشیدی، معاون بهداشت وزارت بهداشت گفته «پیش شرط درمان رایگان کودکان مراجعه از طریق نظام ارجاع است و این که خارج از چارچوب مراجعه کنند، شدنی نیست.»، اما سعید کریمی، معاون درمان وزارت بهداشت این نکته را تایید نکرده و گفته «گرفتن پول از کودک زیر ۷ سال در مراکز دولتی و دانشگاهی تخلف به شمار می‌رود و درباره کودکان زیر هفت سال شرط نظام ارجاع وجود ندارد.».

اما در نهایت محمد مهدی ناصحی، مدیرعامل بیمه سلامت ایران اعلام کرده که طبق این طرح کودکان زیر ۷ سال به صورت کاملا رایگان خدمات درمانی دریافت می‌کنند و شرطی برای پذیرش آن‌ها وجود ندارد.

توان مالی طرح را در نظر بگیرید

درمان رایگان درمان کودکان زیر ۷ سال به عنوان یکی از طرح‌های خوب در کشور مطرح می‌شود، اما ۲ چالش جدی هم درباره آن مطرح است و برخی کارشناسان معتقدند می‌تواند مراکز درمانی را هم با مشکلات زیادی مواجه کنند.

اولین چالش این که مراکز درمانی همین حالا هم با مشکلاتی از جمله پرداخت نشدن به موقع مطالباتشان از سوی سازمان‌های بیمه مواجهند و افزوده شدن این هزینه‌ها هم در صورت عدم پرداخت به موقع می‌تواند منجر به چالش در ارائه خدمات درمانی رایگان به کودکان شود. این در حالی است که اواخر سال گذشته بود که معاون درمان وزارت بهداشت، میزان بدهی بیمه‌ها به مراکز درمانی را حدود ۱۳ هزار میلیارد تومان اعلام کرد.

دومین چالش هم افزایش تقاضای القایی درباره درمان کودکان است و بهترین راهکار برای رفع این مساله را نظام ارجاع برای می‌دانند. این که نظام ارجاع در طرح رایگان کودکان به ویژه برای دهک‌های بالاتر جامعه رعایت شود تا هزینه‌های دولت از بخش تقاضای القایی افزایش پیدا نکند.

چند نکته درباره درمان رایگان کودکان

۱. ۱۰۰ درصد تعرفه دولتی برای خدمات بستری و فوریت‌های پزشکی همچنین درمان‌های سرپایی و فوریت‌های پزشکی شامل معاینه، آزمایشگاه، تصویربرداری و توانبخشی از سوی سازمان‌های بیمه‌گر پرداخت می‌شود.

۲. فقط یک خدمت درباره کودکان زیر ۷ سال در مراکز دولتی دانشگاهی و دولتی رایگان نیست، هزینه دارو‌های سرپایی

۳. کودکان زیر ۷ سال دارای بیمه‌های پایه مانند تامین اجتماعی، بیمه سلامت و نیرو‌های مسلح می‌توانند از این طرح بهره‌مند شوند.

۴. اجرای درمان رایگان کودکان با جمعیت حدود ۷ میلیون نفر ۲.۵هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

۵. تنها در یک بیمارستان کودکان در تهران هزینه ماهانه خدمات رایگان بستری کودکان زیر ۷ سال چیزی حدود ۵ میلیارد تومان است.

۶. خانواده‌ها می‌توانند شکایت‌های خود را درباره تخلفات مراکز درمانی برای ارائه خدمات درمانی رایگان به کودکان از طریق ۲ سامانه ۱۹۰ (وزارت بهداشت) و ۱۶۶۶ (بیمه سلامت) گزارش دهند.

دیگر خبرها

  • هدفگذاری تامین اجتماعی برای ارتقاء سلامت و رضایتمندی کارگران
  • خدمات درمانی رایگان برای کودکان؛ نمایش یا واقعی؟
  • ایران در سایه تهدید بحران سالخوردگی
  • این مورد جزو خدمات درمان رایگان کودکان نیست | ۲ سامانه برای ثبت شکایت از بیمارستان‌ ها 
  • جمع‌آوری نمای کامپوزیت برخی از بیمارستان‌های تهران به دلیل ناایمن‌بودن
  • خبر خوب رئیس سازمان برنامه و بودجه به کادر درمان کشور
  • بیمارستان رازی کوهدشت سال ۱۴۰۴ افتتاح می‌شود
  • اختصاص ۱۰ همت برای پرداخت فوق‌العاده خاص کادر درمان
  • جزییات درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال/ کدام هزینه‌ها سهم دولت است
  • جزییات درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال/ کدام هزینه ها سهم دولت است؟