Web Analytics Made Easy - Statcounter

خوزستان- دید و بازدیدهای عید فطر یکی از نگرانی های کارکنان بهداشت و درمان است به همین دلیل از شهروندان و سران طوایف در خوزستان عاجزانه درخواست دارند تا با هدف پیشگیری از ابتلای به کرونا از برگزاری مراسم دید و بازدید و یا سنت هایی مانند زسم هوسه در عید پیش رو بپرهیزند.

قدس آنلاین-گروه استان ها:  مسافرت، میزبانی میهمانان و حضور در تجمعات از عوامل خطرساز در این روزهای کرونایی است و نباید تجربه تلخ تعطیلات نوروزی که به دلیل  همین تجمعات و دورهمی ها رخ داد تکرار شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهمترین عامل خطرساز در تعطیلات سال جدید، سفرهای نوروزی و رعایت نکردن اصول بهداشتی، حضور در تجمعات به ویژه دورهمی های خانوادگی بود که متاسفانه منجر به مرگ و میر بسیاری از هموطنان و افزایش مبتلایان به این ویروس منحوس شد.

حال در آستانه فرا رسیدن عید سعید فطر بسیاری از کارشناسان بهداشتی اذعان می کنند که اگر دید و بازدید های این عید را طبق سنت همیشگی برگزار کنیم لذا ممکن است در این عید مسرا بخش زمینه مرگ بسیاری از اشنایان و هم چنین هم وطنان باری دیگر فراهم شود.

عید سعید فطر در میان مردم عرب ایران دارای جایگاه ویژه ای است. مردم عرب به رسم هر سال صبح عید پس از نماز عید فطر به صورت دسته جمعی دید و بازدید را آغاز می کنند. دید و بازدیدها ابتدا از در منزل خانه ای شروع می شود که طی سال گذشته مصیبتی داشته و عزیزی را از دست داده باشند و لذا حالا این سنت و رسم هایی مانند «سنت هوسه» یا پایکوبی همراه با شعرخوانی های خاص موجب نگرانی و دغدغه بسیاری از کارشناسان بهداشتی در تعطیلات پیش رو شده است.

مراجعه ها بالاست

در همین حال رئیس بیمارستان امیرالمومنین(ع) اهواز نسبت به احتمال افزایش بیماران و مرگ و میر، یک هفته پس از بازدیدهای عید فطر هشدار داد.

دکتر محمد آرزومند اظهار کرد: میزان مراجعه به اورژانس و درمانگاه بیمارستان به صورت جزئی کاهش یافته اما همچنان مراجعه به بیمارستان بالا است.

وی افزود: تقریبا هنوز همه تخت‌ها در بخش‌های عادی و ICU اختصاص داده شده به بیماران مبتلا به کرونا اشغال هستند و تنها دو سه تخت خالی وجود دارد.

رئیس بیمارستان امیرالمومنین(ع) اهواز گفت: احتمالا این روند کاهشی تا عید فطر ادامه داشته باشد اما باید منتطر بمانیم و ببینیم یک هفته پس از عید فطر، شرایط چگونه خواهد بود؛ در صورت عدم رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی، یک هفته پس از عید فطر موارد بروز بیماری و پس از آن موارد بستری و سپس موارد مرگ و میر افزایش می‌یابد.

آرزومند افزود: این کاهش جزئی میزان مراجعه به بیمارستان‌ها نباید مردم را فریب دهد زیرا همچنان میزان درگیری بالا است و احتمال اوج‌گیری مجدد پیک بیماری وجود دارد.

وی بیان کرد: چرخش ویروس در جامعه زیاد است و مردم باید از حضور در بازارها و دید و بازدیدهای عید پرهیز کنند.

مردم مراقبت کنند

رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان نیز با اشاره به این موضوع که در صورت عدم رعایت مردم، خطر اوج‌گیری مجدد بیماری و بروز پیک، حتمی است تاکید کرد: مردم باید وضعیت جدی بگیرند.

دکتر شکراله سلمان‌زاده اظهار کرد: در حال حاضر میزان بروز بیماری و موارد بستری در منطقه جنوب غرب خوزستان کاهشی شده است اما همچنان میزان آمار بیماری و بستری بالا است.

وی افزود: در آستانه عید فطر هستیم و امیدواریم مردم از حضور در بازارها و مراکز خرید خودداری کنند و مراقبت کنند تا شرایط بهتر شود.

رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان گفت: با برگزاری نشست‌هایی با شیوخ منطقه و اطلاع‌رسانی، سعی کرده‌ایم که مردم از برگزاری مراسم عید فطر و دید و بازدیدهای مرسوم سال‌های گذشته خودداری کنند. امیدواریم امسال مردم نه تنها خرید عید بلکه دید و بازدید نداشته باشند و هیچ تجمعی رخ ندهد.

سلمان‌زاده بیان کرد: در صورت عدم رعایت مردم، خطر اوج‌گیری مجدد بیماری و بروز پیک، حتمی است و مردم باید وضعیت جدی بگیرند. کوچک‌ترین سهل‌انگاری‌ ممکن است به قیمت جان اعضای خانواده تمام شود و این مساله، شوخی‌بردار نیست.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: استان خوزستان عید فطر عید سعید فطر دید و بازدید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۸۰۷۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهانه‎ طلافروشان برای عدم ثبت معاملات به پایان رسید

در روز‌های اخیر برخی طلافروشان نسبت به ثبت معاملات در سامانه‎های متعدد اعتراض کردند؛ این در حالی است که طبق اعلام رسمی سازمان امور مالیاتی نیازی به ثبت اطلاعات مودیان طلا و جواهر در سامانه‎ی مودیان نبوده و ثبت اطلاعات در سامانه جامع تجارت کافی است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، بر اساس جدید‎‌ترین اظهارات فعالان بازار طلا، علت اصلی اعتراض و اعتصاب صنف طلا و جواهر در شهر تهران عدم هماهنگی دستگاه‎های دولتی در الزام به ثبت اطلاعات در سامانه‎های آنلاین، جامع تجارت وزارت صمت و مودیان مالیاتی وزارت اقتصاد بوده است.

نادر بذرافشان رئیس اتحادیه سازندگان و فروشندگان طلا و جواهر تهران اخیراً در گفت‌وگو با رسانه‎ها، در مورد علت اعتراض طلافروشان گفته‎‌‎ است: سامانه جامع تجارت از قبل فعال بود؛ اما در مورد عملکرد آن ابهاماتی برای صنف طلا وجود داشت که زمستان پارسال مقرر شد ثبت اطلاعات و سرمایه در سامانه جامع تجارت تا 3 ماه به تعویق بیفتد. در این زمینه جلسات متعددی با مسئولین ذی‌ربط برای حل مشکلات داشتیم؛ اما دولت هیچ‌گونه اقدامی برای رفع مشکلات صنعت ما نکرد. بر همین اساس هم فعالان صنف طلا اعتراضاتی نسبت به این موضوع داشتند.

وی افزود: فعالان صنف و صنعت طلا نسبت به ثبت سرمایه، امنیت سامانه و صدور فاکتورها اعتراض دارند؛ زیرا در آخرین جلسه‌ای که در وزارت کشور داشتیم قرار بود سامانه جامع تجارت و سامانه امور مودیان به‌صورت یکپارچه در یک سامانه فعالیت کنند و ثبت فاکتور انجام دهند؛ اما در این 3 ماه هیچ اتفاقی نیفتاد و مسئولین هم اعلام کردند که به‌طورکلی امکان تجمیع وجود ندارد.

نیازی به ثبت اطلاعات در سامانههای متعدد نیست

با وجود این ادعا بر اساس آخرین اخبار منتشر شده، مسئله ثبت اطلاعات در دو سامانه از طرف دولت برطرف شده است؛ به گزارش روابط‌عمومی سازمان امور مالیاتی کشور در 13 اردیبهشت ماه سال جاری، در راستای تسهیل تکالیف مودیان مالیاتی، مودیانی که ملزم به صدور صورت‌حساب الکترونیکی شده‌اند از جمله مودیان طلا و جواهر، باید از طریق ثبت صورت‌حساب در سامانه مودیان (ارسالی توسط مودی یا شرکت‌های متعدد) یا سایر سامانه‌های دولتی از جمله سامانه جامع تجارت صورت‌حساب‌های خود را ارسال نمایند.

بدیهی است در صورت ارسال صورت‌حساب از طریق سامانه جامع تجارت و دریافت تأییدیه ثبت آن در سامانه مودیان (تأییدیه مذکور در سامانه جامع تجارت نیز قابل نمایش است)، در اجرای تبصره 3 ماده 8 قانون پایانه های فروشگاهی و سامانه مودیان الحاقی طی ماده(6) قانون تسهیل تکالیف مودیان نیازی به ثبت مجدد صورتحساب الکترونیکی در سامانه مودیان توسط مودی نخواهد بود.

مبادلات طلا ساماندهی خواهد شد؟

با سپری‌شدن مهلت سه‌ماهه دوباره مسئله فعالیت سامانه جامع تجارت در بازار طلا و جواهر مطرح شده و طبق قانون طلافروشان باید اطلاعات را در این سامانه بارگذاری کنند، اما این بار هم اجرای قانون با واکنش منفی آنها مواجه شده است. کاهش فعالیت و نیمه‌تعطیل بودن بازار طلافروشان باعث شد تا روند نزولی قیمت طلا که طی روزهای گذشته سرعت گرفته بود، متوقف شود.

یکی از اصلی‌ترین انتقاداتی که طلافروشان مطرح می‌کنند این است که باید اطلاعات را در دو سامانه با دو روش مختلف ثبت کنند، این در حالی است که مسئولان هر سه دستگاه متولی یعنی وزارت صمت، سازمان امور مالیاتی و ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز اعلام کرده‌اند که با ثبت در سامانه جامع تجارت نیازی به ثبت دوباره در سامانه مؤدیان نیست.

در همین زمینه، مهدی موحدی سخنگوی سازمان امور مالیاتی کشور در پاسخ به ابهامات موجود صنف طلافروشان می‌گوید: در صورت ثبت صورت‌حساب الکترونیک در سامانه تجارت، این صورت‌حساب الکترونیک به سامانه مؤدیان قابلیت انتقال را پیدا می‌کند، پس بنابراین می‌توانند فقط صرفاً در سامانه جامع تجارت صورت‌حساب صادر کنند. دیگر عملاً نیازی برای ثبت مجدد آن در سامانه مؤدیان نخواهد بود.

همچنین حمیدرضا دهقانی نیا سخنگوی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز اعلام کرد بر اساس تبصره 3 ماده 6 قانون تسهیل تکالیف مؤدیان مالیاتی، ذکر نام سامانه جامع تجارت آمده و انجام شده است؛ طبق تأکید صورت‌گرفته، چنانچه دستگاهی همچون سامانه جامع تجارت اطلاعات را دریافت کرد، دیگر نیازی نیست در دستگاه دیگری این اطلاعات ثبت شود و اطلاعات توسط همان سامانه برای سازمان امور مالیاتی ارسال می‌شود.

در همین راستا بنا بر دستور معاون پیشگیری ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز؛ ضوابط اختصاصی گروه کالایی فلزات گران ‎ بها و سنگ‌های قیمتی موضوع تبصره 4 ماده 18 قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز از تاریخ، 7 فروردین سال جاری در کشور الزامی شده است.

بهانه‌های واهی برای فرار از شفافیت

به گزارش تسنیم، بنا بر نظر بسیاری از کارشناسان، نظام مالیاتی ایران در دولت سیزدهم به سمت شفافیت و مالیات ستانی عادلانه حرکت می‌کند؛ ازاین‌رو دولت درصدد است تا با شفاف‌سازی عملکرد، اصنافی که سودهای نجومی کسب می‌کنند، ولی به دنبال فرار مالیاتی هستند را شناسایی کند. ازاین‌رو عده‌ای از طلافروشان با جوسازی‌هایی از شفاف‌شدن عملکردشان در سازمان مالیاتی ترس دارند و با فضاسازی به دنبال فرار از شفافیت هستند.

با وجود اعلام رسمی دستگاه‎های ذی‎‌ربط دررابطه‌با عدم الزام ثبت اطلاعات در سامانه‎های متعدد و شفاف‌سازی‌هایی که در این حوزه از سوی سازمان مالیاتی و وزارت صمت صورت‌گرفته است؛ اما برخی از طلافروشان همچنان به دنبال شایعه‌پراکنی برای عدم اجرای قوانین مصوب هستند؛ این در حالی است که اتصال به سامانه جامع تجارت تکلیف قانونی باری همه اکثر اصناف بوده و استثنایی در این زمینه وجود ندارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بازدید رئیس حوزه قضایی شهرستان رابر از زندان بافت
  • این پرسپولیسی پایان فصل جدا می‌شود
  • این پرسپولیسی پایان فصل جدا می‌شود!
  • (ویدئو) فیلم لحظه پلمب طلافروشی‌ها در مشهد
  • پلمب تعدادی طلافروشی در مشهد
  • ۱۵ هزار تخت بیمارستانی جدید تا پایان امسال راه‌اندازی می‌شود
  • سد معبر عمومی و اشغال پیاده‌روها به هر دلیلی ممنوع است
  • بهانه‎ طلافروشان برای عدم ثبت معاملات به پایان رسید
  • نیروگاهها، فروش برق خود را به هفته پایانی هر ماه موکول نکنند
  • چگونه به فاسیولا مبتلا می شویم؟